05/06/19

Виходь читати!

     Настало довгоочікуване літо – в селищі стало душно, порошно і дуже жарко. Однак, в нас є свій оазис. Це центральний парк, який навіть в спеку, оточить свого відвідувача тінистою прохолодою і шелестом листя. Варто тільки присісти на лавку під покров великого дерева, як вся навколишня природа починає з тобою говорити.
     Саме тут, де відпочивають батьки та діти, уже декілька років поспіль працівники нашої бібліотеки , щоб ближче познайомитися зі своїми потенційними читачами та стати справжніми друзями, проводять свої заходи. Чи можна уявити свій відпочинок на лаві у затишному місці біля фонтану без книжки, газет або журналів? Звичайно ж, ні! Щосереди з 10.00 години до 12.00 відвідувачі парку радо знайомляться з книжковими та журнальними новинками, які пропонують бібліотекарі. Відпочинок разом з бібліотекою – це завжди пізнавально, весело та цікаво. Бібліоліто запрошує всіх, хто хоче просто відпочити та приємно провести час.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...