07/02/19

14 лютого - Міжнародний день дарування книг!



Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.
Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.
Шановні наші читачі!
Районна бібліотека для дорослих ім. С.В.Шеврякова традиційно в лютневі дні проводить акцію “Подаруй бібліотеці книгу !”.
Долучаючись до проведення Міжнародного дня  дарування книг,
пропонуємо Вам три простих способи відсвяткувати цей день:
1.Якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними, – збагатіть їх гарними побажаннями і подаруйте бібліотеці! Ми впевнені, якщо цю добру справу зробить кожен,
багатшим стане бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають інші! Усі книги, подаровані нашій бібліотеці, будуть оформлені в окрему книжкову виставку та інформація про це буде висвітлена у ЗМІ та соціальних мережах.
2. Залучайте до цього свята друзів, у тому числі і через соціальні мережі!
3. Приєднайтеся до буккросингу, який діє за принципом «прочитав – передай іншому». Залиште прочитану книгу у людних місцях, щоб інші могли її прочитати, або передайте до нашої бібліотеки.
Приєднуйтесь до акції! Добрі справи робити приємно!
Будемо щиро вдячні за подаровані книги!

Телефон бібліотеки: 2 24 99

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...