13/02/19

«Подаруй часточку любові!»


     14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина.
    День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних сюрпризів. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.
За традицією, весело та креативно День святого Валентина відсвяткували і в Голованівській районній бібліотеці для дорослих. Читальний зал було прикрашено валентинками, повітряними кульками та цитатами про кохання із творів поетів та письменників. Запрошена на захід учнівська молодь 11 «Б» класу(класний керівник Медведчук М.П) ліцею ім. Т.Г.Шевченка мала змогу взяти участь у яскравій конкурсно - розважальній шоу-програмі «Подаруй часточку любові!». Свято було насичене оригінальними жартами ведучих, веселими конкурсами, привітаннями. За звання найніжнішої, найпривабливішої, найінтелектуальнішої, тобто ідеальної пари змагались Рибак Юля і Захаренко Вадим, Андреєва Юля і Ярошенко Данило, Дідоренко Карина і Войченко Микола. Фіналом святкового вечора стало визначення найкращої пари, якою стали Рибак Юля і Захаренко Вадим. Переможцям були вручені призи та зроблені фото на добру згадку про зустріч з бібліотекою.



Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...