21/02/22


   Для когось швидко, а для когось можливо і ні, промайнули новорічні свята, огорнуті магією чудес і див.
21 січня закінчується цикл наших святкувань і свято Водохреща, як повелось для нас українців - це джерело світлої радості, очищення душі, і зміцнення віри в добро.
З такою ж метою в читальному залі бібліотеки для дорослих було проведено засідання оновленого клубу "Подруга". Клуб змінив назву, змінив учасників, але мета залишилася та ж сама - зібрати жінок елегантного віку (працюючих і хто на заслуженому відпочинку), в яких з'явився вільний час для себе та спілкування з людьми близькими по духу і вподобаннями. Адже багато хто з присутніх вже не один десяток років є читачами нашої бібліотеки, були учасниками масових заходів, знають про наші перемоги і негаразди. Вони для нас стали близькими людьми.
   Іноді неважливо, чи ти самотній, чи в парі, але хочеться поділитися своїм потаємним не тільки з рідними, а й з чужими людьми, до яких виявляєш симпатію.
   Працівники бібліотеки підготували для наших гостей домашню випічку, солодощі, адже за чашкою запашного чаю розмови ведуться краще і невимушено.
   Керівник клубу Тріщенко Л.М., познайомила присутніх з планом роботи клубу на 2022 рік. Адже це перше засідання і воно було більш організаційне, кожен з членів клубу підготував візитівку, коротко розповідаючи про себе, також ділилися різними жіночими секретами, лайфхаками, тощо.
   Нам дуже приємно було чути по закінчені засідання від членів клубу, що вони з нетерпінням чекають нової зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...