21/02/22

    


Наша Голованівщина щедра на таланти, неодноразово в читальному залі Бібліотеки для дорослих ім. С.В. Шеврякова відбувалися зустрічі з творчими людьми: письменниками, поетами, художниками, які ділилися своїми талантами.
Сьогодні у нашій бібліотеці цікаво та змістовно пройшла творча зустріч з землячкою, людиною, яку природа і батьки обдарували неоціненним багатством – багатогранним музичним талантом. Дійсно, наша гостя талановита буквально у всьому – в роботі, творчості, дружбі, любові. В цій українській берегині вдало поєдналися врода і вдача це - Шахова Тетяна Віталіївна. Зараз вона проживає в Києві, але ніколи не забуває рідне село Люшнювате, рідні місця, про які і зараз співає у своїх піснях.
Зустріч відбулася в теплій душевній атмосфері.
На заході був присутній перший заступник голови Голованівської селищної ради Грабовий Д.М., секретар Голованівської селищної ради Мірошниченко А.В, а також працівники різних організацій Голованівської селищної ради. Вони із задоволенням слухали пісні у виконанні запрошеної гості та спогади мами Галини Феодосіївни про дитячі роки доньки.
Наприкінці заходу Тетяні Шаховій було вручено квіти та подарунок, а вона в свою чергу подарувала для бібліотеки, на згадку про зустріч, книгу-альбом з фотографіями та віршами про рідне село з власним автографом.
Пропонуємо переглянути відеокліпи на її пісні
@https://www.youtube.com/channel/UCMw8MWK06JfBO1f25AYsmKw

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...