15/05/19

«Книжкові перлини для кожної родини»

 
  Здавна відомо, що cім’я – це життєвий осередок, що приводить людину в цей світ. Сім’я дає нам почуття згуртованості, учить нас співпереживанню, доброзичливості й мудрості.
   Допомагати у створенні сім’ї, зміцненні сім’ї, консультувати подружжя перед вступом до шлюбу, консультувати з питань виховання дітей, надавати соціально-психологічна підтримку сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, відображати різні сімейні колізії покликані книги, які пропонують своїм читачам фахівці нашої бібліотеки. Кожне видання має свої перлини.
  Сьогодні в бібліотеці відроджуються традиції читання в сім’ї. Так, в рамках відзначення Дня родини, було проведено день сімейного консультування «Книжкові перлини для кожної родини», учасниками якого стали користувачі, що читають за «сімейним формуляром». Це родини Рудих, Подкаури, Потапових, Галюків, Корнійчуків. Щоразу, коли вони відвідують бібліотеку, працівники традиційно надають їм консультації про книги, у яких важливу, а подекуди і головну роль грають родини. Учасники дня сімейного консультування зробили висновок, що родина й книга – тема глибока й багатогранна і, що читати книжки для них – здорово і водночас приємно. Адже дослідженнями доведено - читання розширює світогляд і зменшує стрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...