03/05/19

«1939 – 1945 рр. Щоб пам'ятали!»

   Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв-переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу країн Європи.
8-го та 9-го травня відзначаються Дні пам'яті та примирення, присвячені жертвам Другої світової війни в Європі, проголошені Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН. Україна долучилась до всього світу у скорботі за жертвами цієї війни.
    До Дня Перемоги у бібліотеці на абонементі організовано книжково-документальну виставку «Ще довго в пам'яті болітиме війна..» в рамках проведення заходів під загальною назвою «1939-1945 рр. Щоб пам'ятали!», які будуть проходити в бібліотеці протягом травня. На книжково-документальній експозиції представлено сучасні видання з історії України періоду Другої світової війни та про війну на Сході нашої держави.
    Більш детальну інформацію про ті далекі роки, героїзм українських воїнів в наші дні, можна отримати, звернувшись до документів із фондів бібліотеки, а також радимо скористатися електронними базами даних та іншими ресурсами бібліотеки, в тому числі і традиційними картковими каталогами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...