19/02/19

Вони першими стали за гідність, за волю!


 З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), указом президента України від 11 лютого 2015 року 20 лютого визначено Днем Героїв Небесної Сотні.
   Долучаючись до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, Голованівська районна бібліотека для дорослих пропонує своїм користувачам ознайомитися з постійно -діючою книжковою виставкою «Вони першими стали за гідність, за волю!», де висвітлюють героїчні події Майдану та патріотизм і мужність воїнів АТО. Книги і публікації в журналах та збірниках розкажуть про реальні події, які відбувалися на Майдані, про тих, хто не побоявся куль і кийків, поклав своє життя за рідну Україну, показав всьому світові, що українці ніколи не стануть на коліна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...