14/03/18

З ювілеєм, рідний краю!


  У березні 2018 року наш район відзначає 95 років від дня створення, а 10 січня 2019 року виповниться 80 років з дня створення Кіровоградської області. Благословенна земля в серці України, по якій хлопчаком ходив геніальний Тарас Шевченко, яка виплекала і дала світові корифеїв українського театру, видатних класиків вітчизняної літератури, відомих в світі композиторів, музикантів, балетмейстерів, художників… Земля, яка продовжує обдаровувати неперевершеною енергетикою й натхненням творчі особистості.
Ці дати для нашого краю є історичними та вікопомними. Святкувати ювілеї дуже приємно. А коли це ювілей краю, в якому ти народився і живеш, вдвічі приємніше. Наша бібліотека активно приєдналась до загальнорайонних заходів зі своєю святковою програмою:




  • відділ абонементу організував постійно – діючу книжково – документальну краєзнавчу виставку - посвяту під назвою «Тобі, рідний краю, і честь, і любов!». На полицях виставки кожен читач зможе обрати те, що більше до душі: інформацію про сучасну Кіровоградщину, або військові історії про визволення краю, створення, розвиток та 95-річний ювілей району. Наша область має багату історію, літопис якої прикрашають численні яскраві історичні події та видатні особистості. На виставці представлені не лише книги, а й періодичні видання, статті з місцевої преси. 
  • 5 березня в читальному залі для користувачів бібліотеки проведено огляд – презентацію «Увага! Нова краєзнавча книга!», особливу увагу в якому було приділено історичному календарю Кіровоградщини на 2018 рік; 
  • започатковано створення інформаційно – меморіального буклету «Нашої історії рядки» та папок – досьє «Скарбниця талантів землі Голованівської», «Історичні пам'ятки нашого краю», «Цікаві факти про наш край». 
    Запрошуємо наших користувачів звернутися до краєзнавчого фонду бібліотеки, який спонукає до пізнання рідного краю, бачення його краси та величі, виховання патріотичних почуттів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...