06/12/21



   3 грудня, українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день інвалідів-людей, які мають особливі потреби, деякі обмежені можливості і колосальну жагу до життя.
   Переймаючись буденними проблемами, ми не повинні забувати про непросту долю людей з вадами здоров'я не тільки цього дня, а й протягом року, що поруч з нами живуть люди, які потребують підтримки та уваги.
   Бібліотека для дорослих ім. С.В.Шеврякова Голованівської селищної ради прийняла участь у доброчинній акції "Подбаємо про тих, хто поруч", відвідавши користувачів нашої бібліотеки з обмеженими фізичними можливостями.
   Крім книг і журналів, які зазвичай приносять працівники бібліотеки нашим читачам, цього разу вони отримали пакунки з продуктами.Було дуже приємно що до нашої акції долучилися підприємці і надали спонсорську допомогу : директор з виробництва ТОВ "Відродження" Картель Б.В., підприємець магазину "Смаколики"Цилюрик О.Л., власники магазину "Сітімаркет".
   Працівники бібліотеки вручили пакунки нашим читачам від спонсорів.
   У ці холодні осінньо-зимові дні, коли душу огортає смуток через економічні проблеми, карантинні обмеження, людям хочеться живого спілкування.І тому всі, кого ми відвідали, були дуже вдячні за нашу зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...