27/11/18

Мій улюблений світ без насильства

 
 Наша бібліотека підключилась до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», розробивши цикл правових заходів з метою привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім'ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми.
   Незважаючи на те, що на дворі XXI століття, жорстоке поводження з жінками залишається найпоширенішим порушенням прав людини в сучасному світі. Воно забирає більше життів і набагато частіше перетворює жінок у інвалідів, ніж онкологія, малярія, дорожньо-транспортні пригоди та військові дії разом узяті. Щоб насильство щодо жінок припинилося, потрібно, щоб суспільство проявило нульову толерантність — абсолютну нетерпимість до цього явища. В рамках акції, в бібліотеці для різних груп користувачів було проведено День толерантності «Толерантні ми, толерантне суспільство», годину – застереження «Шукати « красивого життя» - стати живим товаром?», круглий стіл «Мій улюблений світ без насильства». Цікавою стала презентація книжкової виставки «Насильство над жінкою в світовій класиці» підготовлена працівниками бібліотеки. Партнерами бібліотеки у проведенні та організації заходів стали: центр соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді, місцевий центр з надання БВПД, районний центр зайнятості .

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...