18/04/18

Сімейний кодекс: знайомство зблизька

     З метою інформування користувачів бібліотеки про їхні права, в рамках загальнонаціонального правоосвітницького проекту «Я маю право!» в районній бібліотеці для дорослих ім. С. В. Шевряковаа проводиться різнопланова робота з підвищення рівня правової культури жителів нашого селища, а також забезпечення їх інформацією щодо орієнтиру у світі права і закону. Адже у повсякденному житті найбільш потрібні саме знання прав і обов’язків. У зв’язку із змінами до Сімейного кодексу України, працівники бібліотеки в рамках функціонування інформаційно – ресурсного центру для молодих користувачів здійснили віртуальну подорож сторінками урядового порталу «Сімейний кодекс: основні аспекти та зміни», де йшла мова про засади шлюбу, особисті майнові та немайнові права та обов'язки подружжя, основи виникнення та зміст особистих прав та обов'язків дітей, батьків, усиновлених та усиновлювачів, родичів та інших членів сім'ї.
   Працівники бібліотеки відвідали Голованівське відділення державної реєстрації актів цивільного стану та ознайомили його працівників з новими надходженнями літератури стосовно сімейних правовідносин.
   Інформаційна книжкова виставка «Сімейний кодекс: знайомство зблизька», яка організована в читальному залі, знайомить користувачів з поняттям «сім’я» і «шлюб»; зі змістом Сімейного кодексу України, умовами укладання шлюбу; уявлення про особисті немайнові та майнові права та обов'язки подружжя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    В рамках батьківського клубу відбувся казковий захід для дітей - учнів 1 Б класу Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка (класний керівни...